Thursday, October 23, 2008

Det amerikanske valg


USA-eksperten Carl Pedersen varmer op til præsidentvalget
Hovedbiblioteket mandag 27. oktober

4. november er der valg til en af de vigtigste lederposter i verden, nemlig jobbet som USA’s præsident for de næste 4 år. De to kandidater - demokraten Barack Obama og republikaneren John McCain sekunderet af vicepræsidentkandidaterne Joseph Biden og Sarah Palin - er kørt i stilling. Der er lagt op til en af de mest spændende valgkampe nogensinde. Verden over diskuteres der ivrigt: Bliver det det blå eller det røde hold, der vinder? Hvilken rolle spiller kandidatens alder – eller hans hudfarve? Er amerikanerne ved at være modne til et magtskifte i Det Hvide Hus?

Disse spørgsmål og mange andre bliver der lejlighed til at få svar på, når USA-eksperten Carl Pedersen mandag 27. oktober kl.19 holder foredrag på Gladsaxe Hovedbibliotek. Baseret på kølige facts og personlige erfaringer vil han give sin vurdering af det amerikanske valg en ugestid før vi kender valgresultatet.

Billetter til det aktuelle foredrag koster 50 kr. og kan bestilles i alle Gladsaxe Biblioteker eller via bibliotekets hjemmeside: www.gladsaxebibliotek.dk.

Fra pressemeddelelse, Gladsaxe Bibliotekerne.

No comments: