Thursday, May 04, 2006

SheetMusicNow og Bibliotekernes Netmusik

SheetMusicNow
Du skal være låner på et bibliotek, der giver adgang til databasen for kunne benytte SheetMusicNow's database, der har mere end 15.000 nodetitler. I basen er der flest klassiske noder, men der er også noder inden for jazz og populærmusik.

Du kan downloade og udprinte 10 enheder hver måned . For at downloade og udprinte noderne, skal du bruge dit cpr-nummer og den pinkode, som også bruges til selvbetjening f. eks. i Gladsaxe bibliotekerners søgesystem og selvbetjeningsautomater. Prøv om dit eget bibliotek giver adgang.

Læs en vejledning til download og udprintning af noder fra SheetMusicNow via Bibliotekernes Netmusik.


Bibliotekernes Netmusik
Her gælder det samme, du skal være låner på et bibliotek, der giver adgang til gratis at downloade musik via Bibliotekernes Netmusik. Du kan vælge mellem 1-dages-lån og 7-dages-lån, og du kan højst downloade 10 af hver om ugen.

For at downloade netmusik, skal du bruge dit cpr-nummer og den pinkode, som også bruges til selvbetjening f.eks. i Gladsaxe Bibliotekernes søgesystem og udlånsautomater. Har du ikke en pinkode, kan den oprettes næste gang, du kommer på biblioteket. For at høre musikken skal computeren have installeret Windows Media Player version 9 eller højere.

Læs en vejledning til at søge, låne, og afspille i Bibliotekernes Netmusik og Vejledning i opsætning af Windows Media Player 10.

No comments: